Chcete byť vo svete internetu vidieť?

Funkčné, moderné, prehľadné a predovšetkým zarábajúce webové stránky sú dnes vo svete podnikania úplným základom. Kvalitný web informuje aj predáva. Ale je tiež akousi vizitkou jeho prevádzkovateľa. Výroba takého webu samozrejme niečo stojí. Ozvlávlášť ak ju zveríte profesionálnemu webdesignérovi. My pre vás máme lepšie riešenie.

A lacnejšie! Ním je riešenie postavené na platforme WordPress s otvoreným systémom umožňujúcim zapojenie nespočetného množstva firiem aj programátorov. V hre však sú aj široké možnosti riešenia na mieru. Súčasťou vášho webu tak môže byť kalkulačka, pravidelný blog a dokonca aj e-shop. Ako sa k takémuto webu dostanete?

Jednoduchá cesta k webu

Cesta k webu na Word Presse je jednoduchšia, než ste sa zrejme domnievali. Nebojte, nebudeme od vás chcieť, aby ste si web vyrábali sami. Vyrobia ho za vás špecialisti z AJAS Corporation s.r.o. (na internete hľadajte pod odkazom tvorba webových stránok). Web funkčný, estetický aj optimalizovaný. A to doslova a do písmena za hubičku, teda veľmi prijateľnú cenu. Posúďte sami.

Naozaj cenovo dostupné webové stránky

Základný web vás s dizajnom podľa predlohy, šablóny či dodanej grafiky vyjde na iba 7500 korún mesačne s jeho správou od 300 korún mesačne. Táto cena zahŕňa aj základné funkcie webu aj SEO, za určitých podmienok aj SSL certifikát.

Web pokročilý a jednoduchý e-shop

Ak budete mať záujem o web pokročilý, pripravte si zhruba dvojnásobok. Ten však bude prinášať aj také služby, ako sú jazykové mutácie a analýzy zákazníka a konkurencie. Plánujete prevádzkovať jednoduchý e-shop? Investícia do takého webu dosiahne zhruba dvadsaťtisíc korún. S možnosťou programovania rôznych prvkov a funkcií na mieru.

Web jednoduchý na editáciu aj redesign

Ako vidíte, aj cena toho najpokročilejšieho webu je veľmi prijateľná. V podstate dosahuje zlomku ceny, ktorý by si webdizajnér naúčtoval na web základnú. Všetky spomínané weby navyše je možné upravovať a prispôsobovať. K tomu sú jednoduché na editáciu aj prípadný redesign. Voľba je preto, myslíme, jasná, respektíve by mala byť, alebo nie? Viac informácií nájdete na odkaze tvorba web stránok.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *